به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر ناظمی شنبه در ستاد جمعیت و خانواده شهرستان رزن که با هدف بررسی برنامههای جمعیتی شهرستان و هماهنگی برنامههای هفته جمعیت برگزار شد، عنوان کرد: موضوع کاهش جمعیت به یک ابربحران در کشور تبدیل شده است و شهرستان رزن نیز از این موضوع مستثنی نیست بدین ترتیب، تمامی مدیران دستگاههای اجرایی در این زمینه وظیفهای برعهده دارند و باید در بحث افزایش جمعیت قدم بردارند.
وی در ادامه صحبتهای خود به اجرای طرحهای جمعیتی در شهرستان رزن اشاره کرد و گفت: طرح استحکام بخشی و آمایش خانواده در شهرستان رزن به همت تبلیغات اسلامی، طرح تسهیلگری جمعیت و خانواده و همایش حس خوب مادری به همت دفتر امور بانوان و خانواده فرمانداری رزن آغاز و در پیش گرفته شد، طرحهایی که در سطح کشوری جای صحبت دارند و نیاز است در ادامه این طرحها، تمامی مسئولین شهرستان وارد کار شوند.
معاون اجتماعی، سیاسی و امنیتی فرمانداری رزن خاطرنشان کرد: در هفته جمعیت نیاز است تا برنامههایی مدون در پیش گرفته شود و به دو روستای پایلوت جمعیتی شهرستان رزن یعنی روستاهای امتلر و ملابداغ به صورت ویژه ای توجه شود تا بتوانیم برنامههای جدی جمعیتی را در این دو روستا درپیش بگیریم.
ضرورت تشکیل سمن ازدواج در شهرستان رزن
در ادامه، شکیبا کولیوند به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: تمامی دستگاهها در این قانون دارای وظایفی هستند که باید به آن عمل کنند و وضعیت آنها نیز رصد میشود، اما در کنار این وظایف نیاز است تا همه مدیران در موضوع حمایت از خانوادههای چند فرزندی و تشویق خانوادههای خوش فرزند با تعداد فرزندان بیش از ۴ مورد، وارد کار شوند.
مشاور امور بانوان و خانواده فرمانداری شهرستان رزن خواستار تشکیل سمن ازدواج در شهرستان و آسیب شناسی سازمانهای مردم نهاد شد و افزود: باید بتوان با کمک نیروهای مردمی در موضوع جمعیت وارد کار شد و بحث شبکه سازی را در دستور کار قرار داد.
در ادامه این جلسه، مدیران برنامههای پیشنهادی خود در هفته جمعیت را اعلام و جمع بندی برنامههای منسجم این هفته به انجام رسید.
نظر شما